Help! Ik ben (hopelijk binnenkort) ook PMT’er..

16 oktober 2019

Beste Psychomotorisch Therapeut,

Bekijk deze site: Hieronder volgt een uitleg waarom.

Mijn naam is Ilse Klaver. Zo’n vijf jaar geleden ben ik enthousiast geraakt voor het mooie vak psychomotorische therapie. Nu, vijf jaar later mag ik bij de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie (NVPMT) afstuderen op een onderzoek naar de integratie van de Generieke Module Vaktherapie (GMVT) en de bijbehorende communicatie daarover.

Wat is de Generieke Module Vaktherapie? Het document is eind 2017 gepubliceerd en heeft als doel te beschrijven welke verschillende aspecten een rol spelen in goede vaktherapeutische zorg, zodat duidelijk wordt voor welke patiënten met welke klachten of problemen vaktherapie betekenisvol kan zijn.

Om de integratie van de module te verbeteren en daarin de wensen van de psychomotorische therapeuten mee te nemen, heb ik samen met de NVPMT deze enquête opgesteld. De volgende onderwerpen passeren in deze enquête de revue: de NVPMT als vereniging, de Generieke Module Vaktherapie en tot slot de communicatie vanuit de NVPMT.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10-15 minuten en kan nog tot vrijdag 1 november. Heb je koffiepauze, reis je met de trein of heb je gewoon tien minuutjes over? Pak dan de enquête erbij, vul deze in en draag bij aan de ontwikkeling van PMT als vaktherapie! De data wordt anoniem verwerkt.

Mijn dank (en hopelijk die van vele PMT’ers) is groot. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, mail of bel mij dan gerust.

Vriendelijke groet,
Ilse Klaver
+31(0)6 11418086
Ilse.klaver@hva.nl
Linkedin
Enquête

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht