Webinar stagebegeleiding in de zelfstandige PMT-praktijk

03 april 2024


Wist je dat een stagiaire begeleiden in een kleine, zelfstandige PMT-praktijk helemaal niet zo ingewikkeld is? En dat je zelfs accreditatiepunten kunt krijgen voor het begeleiden van stagiaires? We vertellen je er alles over op woensdagavond 29 mei 2024. Van 19.30 tot 20.30 uur organiseert de NVPMT samen met de PMT-opleidingen van de HAN en Windesheim een webinar over stagebegeleiding in een zelfstandige PMT-praktijk. PMT’ers Corrianne Gijsbertsen en Inge van Driel vertellen je hun eigen positieve ervaringen en tips als stagebegeleider. De opleidingen lichten hun visie, randvoorwaarden en mogelijkheden toe. Daarbij is er veel ruimte voor jouw eigen vragen.

Je kunt je aanmelden voor het webinar door te mailen naar beleidsmedewerker@nvpmt.nl. Je ontvangt dan op dinsdag 28 mei een teamslink om deel te nemen aan het webinar.

Door het aanbieden van voldoende PMT-stageplaatsen kunnen in de toekomst méér vacatures door PMT’ers ingevuld worden. Daarmee verstevigen we de positie van PMT in het werkveld. Dus wil jij bijdragen aan de toekomst van de PMT? Meld je dan nu aan voor dit webinar!